Atletencommissie Atletencommissie

Webinars over atletenvertegenwoordiging

Atletencommissie 19 december 2023
Webinars over atletenvertegenwoordiging

Vanaf 1 januari 2024 is het verplicht voor alle topsportbonden om een gedragen atletenvertegenwoordiging te hebben. Jouw betrokkenheid als sporter is hierbij van cruciaal belang. Ben je al actief in de atletenvertegenwoordiging, wil je dat gaan doen of ben je gewoon benieuwd naar onze ervaringen? Bekijk dan onderstaande webinars.

Voormalig TeamNL-er Nouchka Fontijn gaat in deze informatieve webinars in gesprek met NOC*NSF Atletenvertegenwoordiging-voorzitter Inge Janssen en Adam Bakker van NL Sporter. De webinars belichten het belang van een gedragen atletenvertegenwoordiging, waarom dit een belangrijk onderwerp is, en wat je als sporter kan doen om jouw bond te ondersteunen in dit proces.

Raadpleeg ook dit digitale magazine waarin alles staat over atletenvertegenwoordigingen bij bonden.

André Cats: "Voor iedere bond verplicht een atletenvertegenwoordiging te hebben"

In deze introductievideo vertelt directeur topsport van NOC*NSF André Cats over de verplichting die bonden per 1 januari 2024 hebben voor het hebben van een atletenvertegenwoordiging.

Webinar deel 1: Nouchka Fontijn in gesprek met Inge Janssen en Adam Bakker: WAAROM atletenvertegenwoordiging bij bonden.

Webinar deel 2: Nouchka Fontijn in gesprek met Inge Janssen en Adam Bakker: WAT houdt atletenvertegenwoordiging in.

Webinar deel 3: Nouchka Fontijn in gesprek met Johan Krajenbrink en Wouter Sipma: HOE zet je een atletenvertegenwoordiging op.

Raadpleeg ook het digitale magazine of de FAQ voor meer informatie. Heb je nog vragen? Neem contact op met de NOC*NSF Atletencommissie of met NL Sporter.

Deel dit artikel op social media: