Bonden Sportbonden

Sport op het TeamNL Olympic Festival

30 juli 2021
Sport op het TeamNL Olympic Festival

Vanaf 23 juli tot en met 8 augustus 2021 is hét sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt. Dagelijks komen bezoekers hier de Olympische Spelen van dichtbij meemaken.

Overdag wordt er actief gesport onder begeleiding van verschillende sportbonden, waar zowel jong als oud dankbaar gebruik van maken. Daarnaast kun je live de Olympische Spelen volgen op grote tv-schermen en TeamNL aanmoedigen.  Ook is er “Tokyo in Town”, waarbij je mee kunt doen aan diverse gratis sportactiviteiten op acht locaties door de hele stad. Uniek zijn de huldigingen van de sporters, dé kans om de sporters van dichtbij mee te maken. Bekijk hier het dagprogramma.

Bekijk hier een video impressie van het TeamNL Olympic Festival:

Bekijk hier een kleine foto impressie van de eerste dagen:

Deel dit artikel op social media: