Bonden Sportbonden

Reminder: Collectieve bijeenkomst sportbonden op 20 mei 2021

12 april 2021

Eerder deze week hebben jullie vanuit het team Partnerships & Commercie een 'Save the date' ontvangen voor de volgende collectieve bondenbijeenkomst. Deze zal online plaatsvinden op 20 mei a.s. van 13.00-16.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst willen we, naast het delen van ontwikkelingen in sponsoring door onze partner Nielsen, graag wat specifieker ingaan op jullie wensen en behoeftes op het gebied van domeinpartnerships. Door middel van een kleine enquête willen we inventariseren welke onderwerpen er op dit moment bij jullie spelen. Met die input zullen wij vervolgens een definitief programma opstellen met relevante sprekers. De mail met de link naar de enquête is inmiddels ook naar jullie verstuurd en we verzoeken jullie vriendelijk deze uiterlijk 19 april te retourneren.

We kijken er naar uit jullie op 20 mei weer online te zien en te spreken!

Deel dit artikel op social media: