Bonden Sportbonden

Martijn Kabbes accountmanager P&C bij NOC*NSF

15 maart 2021
Martijn Kabbes accountmanager P&C bij NOCNSF

Martijn Kabbes is sinds deze maand bij NOC*NSF aan de slag als accountmanager bij de afdeling Partnerships & Commercie en de link voor sportbonden bij de propositieontwikkeling voor het bedrijfsleven. Hij stelt zich voor: 

"Als sportliefhebber vind ik het ontzettend leuk dat ik aan de slag mag bij NOC*NSF in de rol van accountmanager/marketeer in het team Partnerships & Commercie. Ik sta graag op de tennisbaan, loop hard en heb een mooie racefiets in de schuur staan.. Daarnaast volg ik alles wat met sport te maken heeft. Je kunt me wakker maken voor de finale van Wimbledon of een middag schaatsen kijken afgewisseld met een mooie pot voetbal, handbal of volleybal. De zomervakantie plan ik bij voorkeur om de Olympische Spelen heen om maar niets te hoeven missen."

"Zakelijk gezien vind ik het dan ook een voorrecht om al jarenlang in de sport werkzaam te mogen zijn. Met name op het snijvlak van marketing, communicatie en commercie. Dat begon bij de Rabobank op lokaal niveau waarna ik tien jaar bij Reaal Verzekeringen als sponsormanager actief ben geweest. In een periode waarin compliance slechts een beperkte rol speelde, mocht ik me bezig houden met events en sponsoring in o.a. tennis, voetbal en schaatsen waar het merk destijds aan verbonden was."

"In 2010 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn eigen sportmarketingbureau MK Sponsormatch gestart. Met als doel om de sport met het bedrijfsleven te matchen. Met hele mooie projecten zoals het neerzetten van schaatsploeg Team Corendon, het management van diverse atleten, activaties voor merken als Peugeot, MLine, Eset, KWF en advisering van sportevenementen en sportbonden. Heel breed maar wel allemaal vanuit een duidelijke strategie waarin ik mijn netwerk, kennis en vooral ook mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt kon."

"En dan nu een nieuw avontuur. Spannend en tegelijk ook weer niet helemaal want ik kom veel bekenden tegen en het aandachtsgebied ligt in het verlengde van wat ik zo graag doe. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe collega’s, het team en naar de samenwerking met de sportbonden."

Deel dit artikel op social media: