NOC*NSF Sportbonden Duurzaamheid

Gezocht: duurzaamste Sportaccommodatie van het Jaar 2021

27 januari 2021

Dit voorjaar vindt voor de tweede keer de verkiezing ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ plaats. Een mooie gelegenheid om jullie clubs of accommodaties die goed bezig zijn op het gebied van duurzaamheid in het zonnetje te zetten. Tijdens de verkiezing zoekt een deskundige vakjury de meest duurzame accommodatie van 2021.

De jury bestaat uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO. De inschrijving is inmiddels geopend en aanmelden kan tot 12 maart 2021.

De titel ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ wordt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties toegekend door de jury. Mocht de beurs in verband met de dan geldende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan gaat de uitreiking van de award wel door. Er wordt dan een online alternatief georganiseerd.

Bekijk de video van de winnaar van vorig jaar, de vv Wolfaartsdijk of lees het artikel erover

Deel dit artikel op social media: