Bonden Sportbonden

CVSN organiseert webinar 'Beschuldigde in de sport'

4 januari 2021

Het Centrum Veilige Sport Nederland is er voor iedereen die te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag in de sport: melders, slachtoffers én beschuldigden. Om meer licht te schijnen op de positie van de beschuldigde organiseert het Centrum op 2 februari 2021 een webinar het met onderwerp 'Beschuldigde in de Sport'.

Tijdens deze webinar zullen verschillende sprekers aan bod komen. Stop It Now is een organisatie die als doel heeft om seksueel kindermisbruik te voorkomen door hulp te bieden aan mensen die dreigen een grens over te gaan of dat al zijn gegaan ten aanzien van minderjarigen. Cosa (Reclassering Nederland) zal ingaan op een methode voor re-integratie van zedendaders. Tenslotte zal ook strafrechtadvocaat Ivo van de Bergh zijn kennis en expertise over beschuldigden in de sport delen.

Wat: Webinar “Beschuldigde in de Sport”

Wanneer: 2 februari 2021 van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur.

Waar: Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link:  aanmeldformulier Webinar CVSN 2 februari 2021.
In de week van 18 januari 2021 ontvangt u een link, waarmee u op 2 februari 2021 kunt inloggen.

Deel dit artikel op social media: