Bonden Sportbonden

Doe ook mee aan de gezamenlijke campagne om het belang van sportclubs onder de aandacht te brengen

4 december 2020
Doe ook mee aan de gezamenlijke campagne om het belang van sportclubs onder de aandacht te brengen

De coronacrisis raakt de sportbranche hard. Het verenigingsleven is stil komen te liggen en Nederlanders missen het samen sporten. Terwijl juist in deze tijd dat laatste erg belangrijk is voor de fysieke en mentale weerbaarheid van onze samenleving. De kracht van het clubleven is niet te onderschatten. De 76 sportbonden, 23000 verenigingen zijn het fundament van onze sportsamenleving waar 4,3 miljoen leden hun sportplezier vinden. Dat belang moeten we samen blijven uitdragen en onderstrepen. Richting onze leden (blijf je club steunen), maar ook de politiek.

Daarom wordt op dit moment in sneltreinvaart, ook naar aanleiding van een oproep uit het CMT Sport NL, een online campagne geproduceerd om dat belang van sportverenigingen op een positieve manier onder de aandacht te brengen. De (video)campagne focust op de emotionele betekenis van de sportclub voor het individu. 

Doet jouw bond ook mee? Ontvang een video gepersonaliseerd met jullie eigen logo

De planning is om gezamenlijk vlak voor kerst live te gaan (15 december). Doet jouw bond ook mee? Bonden die meedoen hebben de mogelijkheid om de video gepersonaliseerd met het eigen logo op de eindkaart te ontvangen. Neem zsm contact op met suzanne.dekort@nocnsf.nl en zij zorgt voor opvolging met betrekking tot de communicatie. Op dinsdag 8 december om 16 uur staat tevens een online inloop- en bijpraatsessie gepland. We nodigen jouw bond van harte uit via deze link.

Dankzij de financiële bijdrage van de partners van de Nederlandse sport is het mogelijk om deze campagne te ontwikkelen. Zij ondersteunen deze boodschap van harte en zullen bovendien met eigen aanvullende video's de boodschap extra zichtbaarheid geven.

Samen herinneren we Nederland aan het belang van sportclubs!

Deel dit artikel op social media: