Bonden Sportbonden

Deel je mee? #spelersbedankt

11 november 2020

Sport, we kunnen niet zonder. Dat is duidelijk, meer dan ooit. Het maakt ons gezond en het maakt ons gelukkig! Onze partner, Nederlandse Loterij heeft hart voor de sport. Al vele jaren steunen zij de Nederlandse Sport en achttien goede doelen op het gebied van gezondheid. Een boodschap die we samen graag vertellen. Vanaf 16 november start daarom de campagne op TV en social media.

Die zegt: #spelersbedankt. Dit met als doel het belang van sport in deze tijd extra voor het voetlicht te brengen. Daarnaast wordt het verhaal van de jaarlijkse afdracht van Nederlandse Loterij verteld. Deze afdracht is tezamen met de extra 1 miljoen die zij ter beschikking stellen in het Noodfonds, van groot belang voor de sport in Nederland.

Deel je de TV commercial vanaf 16 november ook mee? Houdt de social media kanalen van NOC*NSF in de gaten.

Deel dit artikel op social media: