Bonden Sportbonden

Beweegprogramma Ik neem je mee gaat van start

10 november 2020
Beweegprogramma Ik neem je mee gaat van start

Binnenkort gaat Ik neem je mee van start. Aan de hand van dit inclusieve beweegprogramma zouden we heel graag, samen met jullie, de drempels die niet-sporters ervaren om te gaan sporten (zoals fysieke beperkingen, leeftijd of sociale status) wegnemen. Dit doen we door sportieve ambassadeurs en topsporters te koppelen aan niet-sporters. De sportieve ambassadeurs motiveren hun ‘maatje’ en helpen hen waar nodig om alsnog te gaan sporten en bewegen. Dit is natuurlijk extra belangrijk in tijden van corona waarin beweging en sociale contacten veel toevoegen aan onze gezondheid.

Om zoveel mogelijk sportieve ambassadeurs en niet-sporters te bereiken en te werven, proberen we ons netwerk zo breed mogelijk aan te spreken zodat nóg meer mensen enthousiast worden voor het verenigingsleven en voor een sport. Dit doen we onder andere in samenwerking met de alliantiepartners. Lijkt het programma 'Ik neem je mee' jou interessant voor jouw bond of vereniging om nieuwe sporters vanuit de inclusieve doelgroep te bereiken? Laat het ons weten, dan nemen we snel contact met je op. We zijn heel benieuwd naar je input en houden je graag nauw aangesloten bij Ik neem je mee en de ontwikkelingen hiervan. Zo zetten we ons samen in voor een sportief Nederland en een inclusieve sport.

Deel dit artikel op social media: