Bonden Sportbonden

Ontdek wat de sport met je doet tijdens NOC*NSF Nationale Sportweek

17 september 2020
Ontdek wat de sport met je doet tijdens NOC*NSF Nationale Sportweek

Sinds de zomer draait de landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’, te vinden op radio, televisie, kranten, in winkelcentra, bushokjes, tankstations en online kanalen. Door de coronacrisis is het belang en de waarde van sporten en bewegen misschien wel duidelijker dan ooit. Deze campagne benadrukt de maatschappelijke waarde van sport, met als kers op de taart de NOC*NSF Nationale Sportweek, die plaatsvindt van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september. Sportbonden, gemeenten, talloze verenigingen en andere sportinstellingen hebben de krachten gebundeld om zoveel mogelijk mensen in Nederland te inspireren om te bewegen en sporten.

Vrijdag 18 september 2020 wordt het sportfestijn feestelijk afgetrapt in de host city Nieuwegein. Naast sportbonden, gemeenten, sportbedrijven en clubs zetten ook topsporters zich in als sportweek ambassadeur om alle inwoners van Nederland te inspireren om te gaan bewegen en sporten. Ook de partners van de Nederlandse sport, met in het bijzonder Nederlandse Loterij, doen volop mee met allerlei gave campagnes en activaties.

Een aantal highlights dit jaar:

Deel dit artikel op social media: