Bonden Coronavirus en sport

Tijdelijke Corona Regeling aanvragen kan nog tot eind deze maand!

21 augustus 2020

De Tijdelijke Corona Regeling is inmiddels enkele weken open. We zijn blij dat we op deze manier verschillende sporters al financieel hebben kunnen ondersteuning in deze gekke, onzekere tijd. Mocht je nog geen aanvraag hebben gedaan maar zijn er binnen jouw bond wel sporters die hiervoor in aanmerking komen? Zorg dan dat de complete aanvraag vóór het eind van de maand augustus is ingediend. Alleen dan kunnen de sporters gebruik maken van de regeling met terugwerkende kracht vanaf maart 2020. 

We adviseren om niet te wachten tot het laatste moment. Vaak is de aanvraag niet in 1x compleet en het zou zonde zijn als de financiële ondersteuning misloopt omdat de complete aanvraag niet op tijd binnen is.

Let op: de aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als deze door jouw bond is ingediend.

Deel dit artikel op social media: