Bonden Sportbonden

Innovatie on demand in derde editie Sportinnovatiemagazine

25 mei 2020
Innovatie on demand in derde editie Sportinnovatiemagazine

De derde editie van het Sportinnovatie magazine is verkrijgbaar, een uitgave van de Sport Innovatiestudio. In dit nummer is informatie en inspiratie gebundeld die de afgelopen maanden te volgen was via www.sportinnovatie.studio.

Je kunt onder andere een bijdrage lezen over het beroep dat op ieders creativiteit wordt gedaan om te blijven sporten tijdens coronatijd. Daarnaast geven we tips, best practices en inspirerende voorbeelden hoe we tijdens de coronacrisis online kunnen werken.

Verder is er aandacht voor het fenomeen esports dat in deze tijd speciale aandacht verdient, met aandacht voor nieuwe technieken en nieuwe vormen. Ook het jaarverslag van de Sport Innovatiestudio 2019 is in het magazine opgenomen.

Klik hier voor het bestellen van het papieren magazine of hier voor het downloaden van de online versie. Innovatie on demand!

Deel dit artikel op social media: