Bonden Sportbonden

NL Sportraad haalt input op voor SWOT analyse sportsector

12 februari 2020
NL Sportraad haalt input op voor SWOT analyse sportsector

In de afgelopen weken heeft de NLSportraad in een aantal bijeenkomsten in een prettige sfeer input opgehaald voor het vullen van de SWOT analyse van de sportsector (Strengths, Weaknesses, Opportunities and Threats). Een flink aantal medewerkers van sportbonden en NOC*NSF waren aanwezig bij die bijeenkomsten.

Naast de input uit deze bijeenkomsten vormt het KPMG-rapport over de sportsector de basis voor de analyse. De NLSportraad heeft het voornemen om de SWOT in de komende weken te publiceren. (Mede) Op basis van de SWOT zal de NLSportraad een advies schrijven over de toekomstbestendige organisatie en financiering van de sport in Nederland. In dit advies wordt een aantal scenario’s uitgewerkt.

Het advies wordt volgens planning rond april aangeboden aan het ministerie van VWS, NOC*NSF en de VSG.

Voor eventuele vragen graag contact opnemen met

Voor eventuele vragen graag contact opnemen met

Erik.Lenselink@nocnsf.nl

Deel dit artikel op social media: