TeamNL | Topsportproducten

Voor topsporters zijn er diverse producten met een korting beschikbaar, denk daarbij aan Aquarius, producten van Campina en push braces. Ook kun je korting krijgen op een oogheelkundig onderzoek of een ooglaserbehandeling.

Aquarius

Op dit moment kan Coca-Cola Aquarius geen Isotone sportpoeders meer produceren. De voorraad is nu ook uitgeput en dit product kan dus niet meer worden besteld.

Campina

Via Sportvitamines.nu kunnen topsporters met een A-, HP- of Selectie-status drie producten bestellen van FrieslandCampina DMV:

  • Whey Protein Vanille (800 gram per zak);
  • Whey Protein Chocolade (800 gram per zak);
  • Casein Protein Biscuit Caramel (800 gram per zak);

Van de Whey Protein en Casein Protein kan je per maand tot een maximum van drie producten in totaal bestellen. Per jaar is er een maximum van 20 producten. De verzendkosten zijn € 5,50 per zak.

Push Braces van Nea International

Stel je krijgt een blessure. Dan wil je snel en goed geholpen worden! Als je weet wat er mankeert en dat samen met de medische staf hebt onderzocht kan je, als topsporter met een A-, HP- of selectiestatus, voor je herstel drie keer per jaar een gratis sportbrace bestellen bij onze partner NEA International. Zij ontwikkelden de afgelopen jaren meerdere specifieke sportbraces in verschillende lijnen, speciaal voor jullie. Let er op dat je brace nog goed functioneert. Jaarlijks of halfjaarlijks vervangen is een must.

Matrassen kortingsregeling (M-line)

NOC*NSF en M-line hebben een samenwerkingsverband waarbij is overeengekomen dat topsporters met een A-, HP- of Selectiestatus 30% korting kunnen krijgen op de aanschaf van een M-line matras. 

Vragen? Neem contact op met Athlete Services.

Vragen? Neem contact op met Athlete Services.

Athleteservices@nocnsf.nl

026-4834400