TeamNL support netwerk

TeamNL, dat is 365 dagen per jaar presteren en excelleren op het allerhoogste niveau. Maar TeamNL is meer. We inspireren en verbinden Nederland met de kracht van sport. En dat kunnen we niet alleen.

Het TeamNL support netwerk is een netwerk van leveranciers en relaties van TeamNL die een substantiële bijdrage leveren aan het optimaal laten presteren van TeamNL, zowel tijdens de topsportcarrière als in een volgende carrière. Dit netwerk is in juli 2020 opgericht. 

Wij zijn dankbaar dat onze relaties een bijdrage leveren in de ondersteuning van sporters, coaches en staf van TeamNL. Dit is zo ontzettend belangrijk. Zo kunnen zij zich focussen op waar ze goed in zijn: elke dag beter worden en topprestaties leveren. En daarmee ook Nederland inspireren.

We beogen hiermee een exclusief netwerk samen te brengen dat periodiek wordt uitgenodigd voor een uniek samenzijn dichtbij de topsport. Binnen dit netwerk verbinden we relaties van TeamNL aan elkaar waarbij kennis uitwisselen, het delen van ervaringen en elkaar inspireren met topsport centraal staan.

Het TeamNL support netwerk bestaat uit circa 200 leden:

  • Medisch netwerk TeamNL (ziekenhuizen, sportmedische instellingen, TeamNL artsen en TeamNL fysio’s)
  • TeamNL centra
  • Partners en suppliers van de Nederlandse Sport/TeamNL
  • Leveranciers
  • Bedrijven uit de TeamNL@work bedrijvenpool