Anouk Vetter Rio 2016 Olympische Spelen Atletiek Nocnsf Kwalificatie Eisen

TeamNL Experts

Een excellente topsportprestatie begint bij de sporter zelf, maar deze kan het niet alleen. In een steeds competitiever en professioneler wordende omgeving is de bijdrage vanuit wetenschap en het implementeren van innovaties cruciaal. En het is daar dat wij als TeamNL Experts ons steentje proberen bij te dragen.

Wij zetten wetenschappelijk gefundeerde kennis om in een praktische doorvertaling naar de dagelijkse sportpraktijk. Dit uit zich in de kwaliteit van de directe begeleiding, maar ook in het creëren van de ideale omgeving voor de sporter. Alles met als einddoel de sporters van TeamNL zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen en op het hoogst mogelijke podium te presteren.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende expertgebieden waarbinnen wij actief zijn en waarmee we de topsportprogramma’s ondersteunen.

Teamnl LPC Header

TeamNL Leaders in Performance Conference XL

Bij TeamNL draait alles om het streven om de beste te worden. Elke dag opnieuw. Om de beste te worden, moeten we excelleren, grenzen verleggen en het onmogelijke mogelijk maken. Innovaties, nieuwe inzichten en een interdisciplinaire aanpak zijn onmisbaar om ook morgen het verschil te kunnen maken in de topsport.

Daarom komen vooraanstaande experts op het gebied van voeding, medisch, prestatiegedrag, sport science, strength & conditioning en topsportcultuur samen op Papendal, home of TeamNL. Zij delen hun expertise en innovaties van wereldklasse met gasten uit de topsportwereld en daarbuiten.

Lees meer

TeamNL Experts op weg naar Parijs

In 2024 zijn de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. Vier jaar lang toewerken naar dat ene moment, dat is wat de sporters doen. Iedere Spelen heeft bepaalde specifieke uitdagingen en zo ook de Spelen in Parijs in 2024. De TeamNL Experts zijn jaren bezig met de voorbereidingen om sporters en coaches te ondersteunen middels adviezen en andere projecten. Binnenkort hier meer over.