Sportdeelname Sportverenigingen

NOC*NSF ook dit jaar kennispartner van de Nationale Sport Vakbeurs

17 oktober 2023
NOC*NSF ook dit jaar kennispartner van de Nationale Sport Vakbeurs

Ook dit jaar is NOC*NSF de kennispartner van de Nationale Sport Vakbeurs. Dit keer met een nóg voller programma, met inspirerende kennissessies en sportieve belevingen. Van clubbestuurders tot beleidsmakers, en van bondsmedewerkers tot exploitanten van sportaccommodaties: voor iedereen met een hart voor de sport is er alle reden om langs te komen. De Nationale Sport Vakbeurs vindt plaats op 15 november 2023 in Gorinchem en is gratis toegankelijk.

Clubhuis, kennissessies en sportieve belevingen

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs staat kennis delen, verbinden en elkaar versterken centraal. Het NOC*NSF Clubhuis is net als vorig jaar de plek waar de sportwereld samenkomt. Daarnaast zijn er gedurende de dag diverse kennissessies over uiteenlopende onderwerpen, tafelgesprekken met bekende gasten en allerlei inspirerende en leerzame belevingen. Zo geeft topsportchef Erik te Velthuis een kookworkshop en volg je op het hoofdpodium gesprekken met voormalig gouden volleybalcoach Joop Alberda en Olympisch bokser Nouchka Fontijn. 

Meld je gratis aan

De Nationale Sport Vakbeurs 2023 en de NOC*NSF kennissessies zijn gratis toegankelijk. We vragen je om je vooraf aan te melden voor de kennissessies. Ook heb je een gratis toegangsticket voor de Vakbeurs nodig.

Meer informatie

Meer informatie over het programma van NOC*NSF op de Nationale Sport Vakbeurs vind je op de eventpagina. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk hieronder de aftermovie van afgelopen jaar:

Deel dit artikel op social media: