Sportdeelname Nationale Sportweek

Inspiratiesessie ‘Regionale promotie Nationale Sportweek’

19 juli 2023
Inspiratiesessie ‘Regionale promotie Nationale Sportweek’

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Tijdens deze week maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt. Iedere gemeente kan meedoen aan de Nationale Sportweek en daarmee bijdragen aan een gezonde en vitale positionering van de gemeente. De Nationale Sportweek is de kans om jouw lokale sportaanbod een boost te geven.

Inhoud van de inspiratiesessie

Tijdens de inspiratiesessie ‘Regionale promotie Nationale Sportweek’ leer je hoe je jouw lokale sportactiviteiten optimaal onder de aandacht brengt. Je krijgt tips over het bereiken van jouw doelgroep, het betrekken van lokale stakeholders en hoe je de campagnebeelden personaliseert. Afgelopen juli vond de eerste inspiratiesessie plaats. Met 26 deelnemende gemeenten was deze sessie een groot succes. Meld je aan via de knop onderaan de pagina. 

Praktische informatie

  • Datum: 22 augustus 10.00 – 11.30
  • Locatie: online
  • Spreker: Martin van Berkel, expert op het gebied van sport- en verenigingscommunicatie.

Deel dit artikel op social media: