Bonden Sportbonden Nationale Sportweek

Inspiratiesessie ‘Campagne voor de club’

19 juli 2023
Inspiratiesessie ‘Campagne voor de club’

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Tijdens deze week maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt. Voor sportclubs een ideaal moment om nieuwe leden te werven. Geef de promotie van jouw sportactiviteiten tijdens de Nationale Sportweek een boost met de inspiratiesessie 'Campagne voor de club'. 

Inhoud van de inspiratiesessie

Tijdens de inspiratiesessie krijg je in 90 minuten allerlei tips en inzichten om de zichtbaarheid van jouw club te vergroten en nieuwe leden naar de club te trekken. Deze handvatten zijn bruikbaar voor de promotie van activiteiten tijdens de Nationale Sportweek, maar ook bij volgende ledenwervingscampagnes van jouw club. Meld je aan via de knop onderaan de pagina. 

Praktische informatie

  • Datum: 22 augustus 19.00 – 20.30
  • Locatie: online
  • Spreker: Martin van Berkel, expert op het gebied van sport- en verenigingscommunicatie

Deel dit artikel op social media: