Bonden

Webinar impact met dashboards: inzicht uit eigen data

17 mei 2023
Webinar impact met dashboards: inzicht uit eigen data

Wil je dat jouw organisatie meer haalt uit data, maar weet je niet precies waar te beginnen? Meld je dan aan voor het webinar Impact met dashboards. Tijdens het webinar bespreken we een praktijkvoorbeeld van de NTFU en leer je hoe een dashboardproject goed aanpakt.

Wanneer: 13 juni 2023, 13:00 uur

Na het webinar: 

  • weet je wat een dashboard is en wanneer het nuttig kan zijn; 
  • heb je inzicht in hoe de NTFU hun dashboardproject heeft aangepakt, met Luuk Berends en Maarten Schuilenburg als gastsprekers; 
  • kun je afwegen of een dashboard de juiste oplossing is voor jouw organisatie; 
  • heb je de basis gelegd voor een eigen dashboardproject; 
  • weet je wat er nodig is om een heldere opdracht te kunnen formuleren voor een dashboardontwikkelaar. 

Dashboardproject klinkt misschien alsof een technische achtergrond verwacht wordt. Dat is zeker niet het geval. Veel belangrijker is om te leren hoe je goed onder woorden brengt wat jij en je collega's op structurele wijze aan informatie nodig hebben om jullie werk meer impact te kunnen laten hebben.  

Er is volop ruimte om vragen te stellen en je eigen overwegingen te bespreken. Het webinar vindt online plaats op 13 juni om 13:00 uur. Schrijf je nu alvast in en leer in twee uur alles over het starten van een succesvol dashboardproject. 

Deel dit artikel op social media: