Bonden Sportbonden

Uitbreiding actie ‘1000 euro voor de club’ vanwege groot succes

10 juni 2022
Uitbreiding actie ‘1000 euro voor de club’ vanwege groot succes

De verdeling van 1 miljoen euro voor sportclubs namens het ministerie van VWS, is zo’n doorslaand succes gebleken dat de inschrijving wordt heropend. Verenigingen konden een aanvraag indienen voor 1.000 euro voor hun club, te besteden aan een sportief doel. Maar omdat er zoveel verenigingen direct gebruik maakten van het aanbod, was het aantal van 1.000 inschrijvingen binnen 24 uur bereikt.

NOC*NSF heeft daarom besloten om nog eens 500 clubs extra blij te maken met 1.000 euro. Op donderdag 16 juni 20.00 uur heropenen we de inschrijving op deze pagina tot vrijdag 17 juni 20.00 uur, waarmee alle verenigingen de kans krijgen alsnog een aanvraag in te dienen. Daarbij geldt deze keer niet het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, maar hanteren wij een loting om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven op een extra steuntje in de rug.

Deel dit artikel op social media: