NOC*NSF Partners

NOC*NSF en Princess Traveller samen verder tot en met Parijs 2024

18 februari 2022
NOC*NSF en Princess Traveller samen verder tot en met Parijs 2024

Maandag 21 februari a.s. komen de laatste atleten terug van de Olympische Winterspelen Beijing 2022 met een enorme hoeveelheid medailles in de koffer. Een mooi moment om de verlengde samenwerking tussen Princess Traveller en NOC*NSF aan te kondigen. Princess Traveller zal in ieder geval tot en met de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 de Official Travelgear Partner blijven van NOC*NSF.

Alle Nederlandse olympische sporters en hun begeleiders zijn ook dit keer weer naar Beijing gereisd met de markante oranje TeamNL-koffer van Princess Traveller. “Wij zijn er ontzettend trots op dat wij op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan het succes van onze sporters. Ook dit keer kleurde in de aanloop naar de Spelen luchthaven Schiphol oranje, mede door onze koffers”, vertelde Tim Ouborg, medeoprichter van Princes Traveller.

Trotse ‘supplier’ van TeamNL
Het familiebedrijf Princess Traveller is in 2011 opgericht en bestaat dit jaar elf jaar. Tim en Florentine Ouborg, oprichters van Princess Traveller, veroverden in korte tijd de wereld met hun innovatieve producten, die zij inmiddels wereldwijd in meer dan 25 landen verkopen. Princess Traveller voorziet al sinds 2014 de volledige Nederlandse Olympische en Paralympische equipe van de bekende en sterke oranje koffers.

Broer en zus zijn bijzonder trots op de samenwerking met NOC*NSF: “Wij zijn de jongste ‘supplier’ van TeamNL. Onze atleten reizen de hele wereld over en dat kan alleen met de beste kwaliteitkoffers!”, aldus Florentine. “NOC*NSF en wij willen deze mooie en prettige samenwerking graag continueren. Wij zijn dan ook erg trots dat we in ieder geval tot en met Parijs 2024 de Official Travelgear Partner zijn van NOC*NSF“, aldus Tim Ouborg. “Nu de eerste medailles gewonnen zijn in Beijing verheugen wij ons op nog vele mooie, sportieve momenten de komende jaren!"

Parijs 2024: de duurzaamste Spelen ooit!
Het Parijse organisatiecomité voor de Olympische Spelen wil van de 2024-editie in Frankrijk de duurzaamste Spelen ooit maken. Er is een vooruitstrevend plan om op alle locaties en in het transport de CO2-uitstoot fors terug te dringen. Dat moet leiden tot een CO2-reductie van 55 procent in vergelijking met de Spelen van Londen in 2012.

Princess Traveller heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet met het ontwikkelen en produceren van duurzame koffers onder de ‘Green Collection’ gemaakt van ocean bound plastic en gerecyclede petflessen. Samen met NOC*NSF en TeamNL heeft Princess Traveller nu de uitdaging opgepakt om de volledige Nederlandse equipe voor de Olympische en Paralympische Spelen in 2024 te voorzien van een duurzame TeamNL-koffer om ook op deze manier een steentje bij te dragen aan de duurzaamste Spelen ooit.

Oranje supporters
Naast de sporters kunnen ook hun supporters reizen met de bekende oranje TeamNL-koffer, want deze is te koop via de TeamNL-shop en bij Bol.com. Zo blijft Princess Traveller de luchthavens ook in de toekomst oranje kleuren!

Deel dit artikel op social media: