Bonden Sportbonden

Campagne 'Kies een club' van start!

14 september 2021

Op 6 september is de campagne Kies een club gelanceerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland. Nu alle sport- en cultuurclubs weer open zijn, willen zij zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans geven lid te worden van een club. Om dit te bereiken doen zij onder andere een beroep op alle bonden om deze campagne te delen. 

De zomervakantie zit erop, kinderen gaan weer naar school en naar hun club. Wij willen dat alle kinderen een club kunnen kiezen, ook als er thuis geen geld is. Tijdens de coronacrisis is het belang van samen sporten op de club en meedoen aan culturele activiteiten voor kinderen extra duidelijk geworden.  

Doel van de campagne ‘Kies een club’ is om ouders te laten weten dat het Jeugdfonds helpt. Door te bellen met het 088 nummer of via kieseenclub.nl, brengen we ouders in contact met een intermediair (zoals vrijwilliger Leergeld, leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener, wijkteam) die een aanvraag kan doen. De campagne loopt tot en met 30 september en is zichtbaar in supermarktketen Dirk van den Broek, stads- en streekbussen, posters in straatbeeld en online.  

We stellen het erg op prijs als je als partner onze campagne wil delen. Hoe meer bereik, hoe meer kinderen een club kunnen kiezen! 

Social media berichten

  • Facebook/Instagrampost/Twitter/LinkedIn: 

Download >> Kies een club gifje 

Copy voorstel: 
Het sport- en cultuurseizoen is weer van start! Geen geld voor de voetbalclub , muziekles 🎸, dansles 🩰 of judo 🥋? Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld.  

Als partner van het Jeugdfonds Sport & Cultuur willen wij graag dat álle kinderen een club kunnen kiezen, ook als er thuis geen geld is. Hulp nodig? Bel 088-8800888 of ga naar www.kieseenclub.nl. #kieseenclub 

#kieseenclub 
Eventuele swipe-up: www.kieseenclub.nl 

 Vergeet Jeugdfonds Sport & Cultuur niet te taggen, de hashtag #kieseenclub op te nemen én te linken naar de campagnepaginakieseenclub.nl. 
 
De kanalen van Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Deel dit artikel op social media: