NOC*NSF Tokyo 2020 Partners

NOC*NSF en Radio 538 verlengen samenwerking

23 juni 2021
NOC*NSF en Radio 538 verlengen samenwerking

NOC*NSF en Radio 538 verlengen hun succesvolle samenwerking. Het radiostation wordt daarmee exclusief radiopartner van de Olympische Zomerspelen in Tokio. Radio 538 is sinds de Spelen van 2000 al mediapartner van NOC*NSF en stimuleert met locatie-uitzendingen, interviews en exclusieve content de promotie van sport en TeamNL in Nederland. 

"Radio 538 is al meer dan twintig jaar met succes onze mediapartner. We verlengen dit partnership graag tot tenminste het einde van dit jaar. 538 is een prachtig vooruitstrevend radiostation in Nederland en voor ons een zeer belangrijk platform om TeamNL vanaf locatie onder de aandacht te brengen bij de fans. En dat geldt zeker nu er geen Nederlandse fans in Tokio mogen zijn. Fijn dat de 538-studio tijdens de Olympische Spelen op het TeamNL Olympic Festival in Scheveningen aanwezig zal zijn."  

Marc Adriani, directeur Radio 538: "Radio 538 brengt de Zomerspelen met deze exclusieve samenwerking van Tokio naar Nederland. Samen met onze luisteraars staan we traditiegetrouw achter onze sporters en brengen de oranjesfeer via de radio bij hen thuis. Radio 538 werkt al ruim 20 jaar samen met NOC*NSF, om precies te zijn vijf Winterspelen en vijf Zomerspelen, en we zetten dit met veel plezier voort."

TeamNL Olympic Festival

Tijdens de Zomerspelen van dit jaar zendt Radio 538 uit vanaf het Olympic Festival in Scheveningen, waar de sporters gehuldigd worden, bezoekers de Spelen met elkaar kunnen volgen via grote TV schermen en diverse sporten te beoefenen zijn. Daarnaast introduceert De 538 Ochtendshow voor de start van de Olympische Spelen een unieke podcast in samenwerking met topsporters en staat de zender in de aanloop naar het sportevent in het teken van de Spelen.

Deel dit artikel op social media: