NOC*NSF Partners Tokyo 2020

Gazelle verlengt samenwerking met NOC*NSF en TeamNL

12 mei 2021
Gazelle verlengt samenwerking met NOCNSF en TeamNL

Koninklijke Gazelle heeft woensdag haar partnership met NOC*NSF met vier jaar verlengd. Vanochtend overhandigde Mirjam Van Coillie, Directeur Marketing en Innovatie van Gazelle, de TeamNL Esprit C7 fiets voor Tokyo 2020 aan chef de mission Pieter van den Hoogenband en skateboardster Candy Jacobs.

Gazelle levert als Official Bicycle Partner van NOC*NSF sinds de Spelen van 2014 fietsen voor TeamNL. "Wij blijven de komende jaren trotse sponsor van de Olympische sporters. Met de Gazelle TeamNL stadsfietsen en e-bikes kunnen zij in Tokio op een gezonde en duurzame manier makkelijk op weg naar hun trainingen en wedstrijden", zegt Mirjam Van Coillie van Gazelle .

Pieter van den Hoogenband, chef de mission van TeamNL: "Het is mijn taak als chef de mission om er alles aan te doen om onze sporters en staf tijdens de Spelen zo goed mogelijk te faciliteren. Dat betekent ook het faciliteren van comfortabel vervoer zoals de Gazelle fietsen. Telkens blijkt maar weer dat dit een ideale oplossing is voor sporters en staf om bijvoorbeeld naar de venues te rijden. De oranje stadsfietsen en e-bikes zijn niet meer weg te denken op de Spelen. Met Gazelle hebben we hier een betrouwbare partner voor."

Gazelle Teamnl Pieter Van Den Hoogenband 760

Skateboarder Candy Jacobs, Pieter van den Hoogenband van TeamNL en Mirjam van Coillie van Gazelle met deTeamNL Esprit C7 fiets voor Tokyo 202

Ook Mascha van Werven, manager Partnerships & Commercie bij NOC*NSF is bij met de verlenging van de samenwerking: "Een sterker Nederland met de kracht van sport, dat is waar we als NOC*NSF dagelijks voor gaan. Met Gazelle hebben we een zeer betrouwbare partner om hierin gezamenlijk op te trekken. Van het mooie product fiets tot de maatschappelijk impact die we maken door de fiets te pakken en te bewegen. We zijn ontzettend blij dat Gazelle ook nu, vlak voor de Spelen van Tokyo heeft laten weten de samenwerking met vier jaren te verlengen. Wat zijn we trots als we straks onze TeamNL-ers zien fietsen in Tokio, Beijing en Parijs op de oer-Hollandse Gazelle fietsen. Winnen doen we samen!

Deel dit artikel op social media: