Bonden Sportbonden

Denk en praat mee over sportpromotie!

9 februari 2021

Het programma Sportpromotie heeft als doel drempels weg te nemen en sport voor alle inwoners van Nederland toegankelijker te maken. Om dat doel te behalen werken we nauw samen met sportbonden, gemeentes, sportbedrijven en andere partners, zoals de VSG.

Onderdelen van het programma zijn o.a. het Olympic Festival, Olympic Moves en de Nationale Sportweek. Ook houden we ons binnen dit programma bezig met campagnes - een voorbeeld is de campagne ‘Sport doet iets met je’ - en andere activaties.

Om onze samenwerking verder te verbeteren en onze slagkracht te vergroten organiseren we één keer per maand de online sessie ‘gezamenlijke sportpromotie’ via Teams. Tijdens deze sessies praten we elkaar bij over de plannen die er zijn en wisselen we kennis en expertise uit. 

Deel dit artikel op social media: