Technisch directeuren Voor technisch directeuren

Vervoersvoorziening talenten 2021

5 november 2020

Om de begroting 2021 rond te krijgen, heeft NOC*NSF een aantal harde besluiten moeten nemen. Eén daarvan is de vervoersvoorziening talenten waarin we helaas fors moesten snijden. We vinden het belangrijk om duidelijkheid te geven over de minimale hoogte van de jaarlijkse bijdrage per talentvolle sporter.

Deze minimale jaarlijkse bijdrage is voor volgend jaar 200 euro per talentvolle sporter die per 1 april 2021 onderdeel uitmaakt van Talent TeamNL. Let op, heb je een onderbesteding op deze post voor 2020? Dan kan je uiterlijk 31 januari 2021 via VMS een reallocatieverzoek indienen om de onderbesteding 2020 in te zetten voor 2021. Deze eventuele onderbesteding komt dus bovenop de minimale jaarlijkse bijdrage van 200 euro. 

Vragen? Stuur een mail naar

Vragen? Stuur een mail naar

athleteservices@nocnsf.nl

Helaas betekent dit ook dat de succesvolle judobond-pilot met de TeamNL Toyota Mobility Card door dit besluit vooralsnog geen vervolg krijgt. Dit betekent overigens geen afstel. Zodra we de mogelijkheid zien om de kaart uit te rollen, verneem je dit van ons. Binnenkort bespreken we bovendien met Toyota Nederland welk aanbod er mogelijk gedaan kan worden aan bonden die – los van de vervoersvoorziening - graag met de TeamNL Toyota Mobility Card kaart aan de slag zouden willen. 

Heb je daar nu al vragen over, dan kun je terecht bij

Heb je daar nu al vragen over, dan kun je terecht bij

Thomas.vanDam@nocnsf.nl

Deel dit artikel op social media: