Technisch directeuren Voor technisch directeuren

Save the date: Werkconferentie AD Sport op 7 december

4 november 2020

De nieuwe opleiding voor topsport- en talentcoaches, Associate Degree Sport (AD-Sport) op niveau 5 met uitstroomprofiel Topsport- en talentcoach, is volop in ontwikkeling. Het beroeps- en opleidingsprofiel zijn - op basis van de Kwalificatie Structuur Sport - ontwikkeld en de benodigde onderzoeksresultaten voor het aantonen van beroeps- en carrièreperspectief zijn positief.

Een volgende stap is het bepalen van de gewenste onderwijsvorm (bijvoorbeeld modulair). Ook het vaststellen van een passende rol- en taakverdeling tussen hogescholen en sportbonden is een belangrijke volgende stap. Daarom organiseren we een werkconferentie om met elkaar in gesprek te gaan en inhoudelijke invulling aan de vervolgstappen te geven.

De bijeenkomst vindt online plaats op 7 december. Jouw bijdrage waarderen we ten zeerste. Zet daarom zeker maandag 7 december alvast in de agenda.

Podcast AD Sport

Afgelopen augustus spraken we met Francesco Wessels, Thorwald Veneberg en Dennis Arts over de AD Sport. 

Deel dit artikel op social media: