NOC*NSF Tokyo 2020 Coronavirus en sport

Gevolgen voor reizen naar de Spelen geïnventariseerd

25 maart 2020
Gevolgen voor reizen naar de Spelen geïnventariseerd

Het IOC en Tokyo Organising Committee of the Olympic and Paralympic Games hebben op 24 maart 2020 bekendgemaakt dat de Olympische en Paralympische Spelen van 2020 in Tokio verplaatst worden naar 2021. De nieuwe data zijn nog niet bekend. Wel is duidelijk dat deze uiterlijk in de zomer van 2021 zullen plaatsvinden.

Op dit moment zijn de exacte gevolgen van het verplaatsen van de Olympische en Paralympische Spelen nog onduidelijk. Wel zijn we in overleg met het IOC en Tokyo 2020 hard aan het werk om alle informatie omtrent ticketing, reis- en verblijfsmogelijkheden voor onze klanten compleet te krijgen. Wij vragen nog even van uw geduld en zullen zo spoedig mogelijke nadere informatie verschaffen.

NOC*NSF, ATPI en Sunweb Sports & Events staan doorlopend met elkaar in contact en trekken samen op om van Tokyo 2020 in 2021 een groot succes te maken!

Deel dit artikel op social media: