Technisch directeuren Athlete Services

Fiscale adviesdagen voor sporters

6 februari 2020

Ook dit jaar kunnen sporters gebruik maken van de adviesdagen die TeamNL Athlete Services samen met EY organiseert. Breng dit onder de aandacht bij de sporters die hulp willen bij hun belastingaangifte of advies kunnen gebruiken op fiscaal gebied. En geef ze de gelegenheid om te komen:

  • Maandag 16 en 23 maart op Papendal
  • Vrijdag 20 en 27 maart in het Olympisch Stadion in Amsterdam

Sporters met een topsportstatus of die in 2019 een status hadden, nodigen we hier binnenkort voor uit via TeamNL Nieuws voor sporters. Zij kunnen zich aanmelden via https://fd7.formdesk.com/noc-nsf/aanmeldeninloopdagencto.

De gesprekken vinden bij voorkeur persoonlijk plaats. Behalve de fiscaal adviseur zijn er ook medewerkers van het Fonds voor de Topsporter en van TeamNL Athlete Services.

Zo nodig kan het gesprek ook telefonisch of via Skype contact. In uitzonderlijke gevallen, bij een groter aantal sporters, kunnen gesprekken plaatsvinden op een andere locatie. De data blijven dan wel dezelfde.

Overleg hierover met Marti ten Kate

Overleg hierover met Marti ten Kate

Marti.tenKate@nocnsf.nl

Deel dit artikel op social media: