NOC*NSF Tokyo 2020

Maak jij je olympische droom waar als lid van onze crew?

13 januari 2020
Maak jij je olympische droom waar als lid van onze crew?

Heb jij er altijd al over gedroomd om de Olympische Spelen van heel dichtbij mee te maken? Dan is dit je kans. We zoeken helden die ons komen versterken in het TeamNL Tokyo Center en het Holland Heineken House. Deze plekken vormen tijdens de Olympische Spelen hét kloppend hart voor alle Nederlanders in Tokio.

Wie zoeken we?

Zo’n honderd crewmembers zijn nodig om het TeamNL Tokyo Center en het Holland Heineken House draaiende te houden. Koks, keukenhulpen, obers, tappers, techneuten, logistieke talenten, gastheren en -dames en beveiligers. Een onvergetelijke ervaring in een fantastische atmosfeer, waarbij kost en inwoning, je vliegticket en een pas voor het OV voor je worden geregeld.

Wat moet je in huis hebben om aan de slag te kunnen? We zoeken sportieve teamplayers, die tot op het bot gemotiveerd zijn en een oranje hart hebben. Flexibele doorzetters die met afwijkende werktijden kunnen omgaan. Een prachtige lach gevoed door een dosis humor is een pré, want plezier en lol met elkaar hebben, dat werkt zoveel fijner. Je bent minimaal 21 jaar en spreekt goed Nederlands en Engels. Japans is zeker niet noodzakelijk maar wel een pluspunt.

Koks, keukenhulpen, obers, tappers, techneuten, logistieke talenten, gastheren en -dames en beveiligers gezocht

Werving via HR-partner Adecco

De werving van de bemanning vindt plaats in samenwerking met HR-partner Adecco. Enthousiastelingen kunnen zich tot en met zondag 9 februari aanmelden via www.adecco.nl/tokyo. In maart vinden de selectiedagen plaats en in april wordt bekendgemaakt welk team in juli naar Tokio afreist. 

Coach van de crew: Edith Bosch

De allereerste leden van dit team zijn al bekend. Voormalig topjudoka Edith Bosch gaat namens NOC*NSF mee als coach voor de crew. "Ik vind het meer dan fantastisch dat ik, weliswaar op een totaal andere manier dan bij de vorige vier edities, acte de presence kan geven bij de Olympische Spelen", zegt Bosch, die in 2008 en 2012 olympisch brons won.

"Nu niet op de judomat maar achter de schermen. Maar vergis je niet: ook dat is topsport! Ik weet hoe belangrijk een team is om tot topprestaties te komen en weet zeker dat ik met al mijn ervaring een sparringpartner maar ook een luisterend oor kan zijn voor het team dat in Tokio de klus moet gaan klaren in het TeamNL Tokyo Center en het Holland Heineken House."

Hélène Hendriks presenteert de huldigingen

Voormalig tophockeyster, tv-presentatrice en verslaggeefster Hélène Hendriks neemt de presentatie van alle huldigingen in het Holland Heineken House voor haar rekening. "Echt een prachtig podium om te mogen werken", aldus Hendriks.

"Het mag geen verrassing zijn dat voor mij als oud-topsporter, sportfanaat in hart en nieren, presentator en journalist hier alles samenkomt. Dit is echt uniek. Ik zie enorm uit naar de interactie met onze olympische helden en al die Oranjefans in het huis, maar ook thuis. Hier wil je bij zijn en dat kan dus ook, want naast Edith en mij hebben we dus nog zo’n honderd mensen nodig om alles gesmeerd te laten lopen. Ik zou het wel weten."

Deel dit artikel op social media: