NOC*NSF Partners

Princess Traveller en TeamNL verlengen samenwerking

Auteur 21 oktober 2019
Princess Traveller en TeamNL verlengen samenwerking

Op zaterdag 12 januari 2019 vond tijdens het jaarlijkse Princess Traveller Sneeuwfeest in Amsterdam, de officiële ondertekening plaats van de verlenging van het contract tussen Princess Traveller en NOC*NSF. Princess Traveller is official supplier van TeamNL en is er trots op dat het Olympische én de Paralympische team de komende twee jaar zullen reizen met de speciaal voor hen ontwikkelde nieuwe Team NL koffers. Tim Ouborg en Florentine Ouborg van Princess en Maurits Hendriks van NOC*NSF hebben in een idyllische winteromgeving op de schaatsbaan in Amsterdam hun handtekening onder de overeenkomst gezet. 

Na het tekenen van de overeenkomst werd de TeamNL koffer overhandigd door Florentine en Tim Ouborg. Tevens vertelde NOC*NSF Technisch Directeur Maurits Hendriks het laatste nieuws omtrent de voorbereidingen voor de uitzending naar de Zomerspelen van Tokyo 2020.

Florentine Ouborg, commercieel directeur van Princess Traveller, is trots op de samenwerking met NOC*NSF. “Het is natuurlijk bijzonder dat wij als jong merk en projectpartner van NOC*NSF de koffers mogen leveren aan onze sporters. Zij reizen voortdurend de hele wereld over en gaan voor goud. Dat is een ambitie die past bij Princess Traveller. Ook wij willen de beste zijn en betaalbare topkwaliteit leveren. De Team NL-koffers zijn enorm sterk, superlicht en onverslaanbaar. Deze unieke, sportieve koffers, zijn straks ook in een speciale consumentenversie verkrijgbaar via het retailkanaal, zodat iedereen kan reizen als een èchte sporter.  

Over Princess Traveller

Princess Traveller, een Nederlands familiebedrijf met reisproducten van topkwaliteit voor een betaalbare prijs is opgericht door Tim en Florentine Ouborg. Inmiddels worden hun producten met succes in meer dan 30 landen verkocht. Iedere dag werken zij aan het mooier, beter en slimmer maken van hun reisproducten, omdat zij graag zien dat iedereen zorgeloos en met een glimlach op reis gaat!

Deel dit artikel op social media: