Sportdeelname Sportverenigingen

Sportopleidingen.nl lanceert nieuwe website

10 januari 2019
Sportopleidingen.nl lanceert nieuwe website

Vandaag lanceert Sportopleidingen.nl, een project van sportbonden in samenwerking met NOC*NSF, zijn nieuwe website. Het platform heeft een compleet nieuw design en beschikt over nieuwe functionaliteiten. Zo heeft de website nu een zoek- en boekfunctie, waardoor het voor trainers, bestuurders, scheidsrechters, opleiders en vrijwilligers binnen de sport nóg gemakkelijker is om een sportgenerieke opleiding, cursus of scholing te vinden die aansluit bij hun interesses en behoeften. 

Op sportopleidingen.nl staan opleidingen van een zevental sportbonden (Badminton Nederland, KNBB, Nederlandse Handbalbond, Handboogsport Nederland, KNKV, KNLTB, KNGU, KNRB) en van NOC*NSF Academie voor Sportkader. Ook opleidingen van organisaties als Start2Move en Xoet zijn te vinden op het platform. Kenmerkend is dat opleidingen op het platform vaak sportgeneriek zijn; ze gaan over onderwerpen die, ongeacht de sport, een belangrijke rol spelen bij elke club of vereniging. 

Aanbod NOC*NSF Academie voor Sportkader vanaf februari alleen op sportopleidingen.nl

Opleidingen van NOC*NSF Academie voor Sportkader zijn op dit moment te vinden en te boeken op zowel sportopleidingen.nl als op academievoorsportkader.nl. Vanaf 1 februari zal dit veranderen; het ‘open lijn’ van de NOC*NSF Academie voor Sportkader zal alleen op http://www.sportopleidingen.nl verschijnen. Voor het aanvragen van incompany opleidingen op maat kunnen organisaties wel terecht op academievoorsportkader.nl.

Voor de hele sportbranche

Met Sportopleidingen.nl willen de sportbonden en NOC*NSF bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van het kader, de opleiders en de medewerkers in de sport. Om zo een leven lang leren in de sport te stimuleren, met als uiteindelijke doel het plezier en de tevredenheid van de Nederlandse sporter te verhogen.

Aanbieder van sportopleidingen?
NOC*NSF en de sportbonden werken aan een constante ontwikkeling van het online platform. Zo is er ook ruimte voor nieuwe aanbieders van opleidingen en (bij)scholingen. Het aanbod van jouw organisatie ook op sportopleidingen.nl? Neem dan contact op met opleidingen@nocnsf.nl

>> Bekijk de nieuwe website sportopleidingen.nl.

Deel dit artikel op social media: