Skateboarders NSW 800

Doe mee als gemeente of sportbedrijf

Iedere gemeente kan meedoen aan de NOC*NSF Nationale Sportweek en daarmee bijdragen aan een gezonde en vitale positionering van de gemeente. Maar hoe doe je dat? Door samen met de clubs, scholen en bedrijven de sport te promoten natuurlijk. De Nationale Sportweek is de kans om jouw lokale sportaanbod een boost te geven! Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de Nationale Sportweek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarom meedoen als gemeente?

  • Inwoners in beweging brengen voor een vitale en gezonde gemeente.

  • Promoten van jouw lokale sport- beweegaanbod.

  • Positioneren als sportieve gemeente.

  • Meeliften op de landelijke campagne van de Nationale Sportweek.

  • Toegang tot de campagnetoolkit en inspiratie voor beweegprogramma’s.

Stimuleer deelname onder sportclubs

Een vitale en gezonde gemeente bereik je niet alleen: hoe groter het draagvlak onder sportclubs binnen jouw gemeente, hoe meer sporters we samen bereiken tijdens de Nationale Sportweek. Activeer clubs om de lokale sport in de spotlights te zetten!

Informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg nog voor de zomer toegang tot de communicatie toolkit. In deze toolkit vind je inspirerende voorbeelden en diverse templates die je, indien gewenst, kan personaliseren om de sport in jouw gemeente te promoten tijdens de sportweek.

Activatie

Organiseer activiteiten en wees hierin creatief! Help sportclubs bij hun vraagstukken en de organisatie van een passend sportief programma voor inwoners.

Gemeente Header

Schakel het sportbedrijf in

Heb jij een sportbedrijf in jouw gemeente? Bespreek samen de mogelijkheden voor de Nationale Sportweek. Is er citymarketing budget? Geef dan in de lokale en regionale krant extra aandacht aan de activiteiten voor de sportweek. Creëer een extra PR-momenten door bijvoorbeeld de wethouder van Sport een activiteit te laten openen. Zet vooral het sportbedrijf efficiënt in en maak gezamenlijk een plan van aanpak conform de richtlijnen en het sport protocol.