• Jezelf aanmelden voor de Paralympische Talentdag werkt via een pre-registratie. De uitgebreide pre-registratie geeft de organisatie informatie over jouw handicap, classificatie, voorkeuren, leeftijd en andere informatie. Op basis van deze gegevens kan je vervolgens een uitnodiging krijgen die specifiek op jou is afgestemd. Helaas kan het ook voorkomen dat we je niet uitnodigen, in dat geval verwijzen we je door naar andere passende sportmogelijkheden.

   We laten je via een e-mail weten of je daadwerkelijk kunt deelnemen aan de komende Paralympische Talentdag.

  • Ja, je kunt je pre-registreren. Helaas mag je op dit moment nog niet deelnemen aan de TeamNL Paralympische Talentdag. We denken wel mee of we je op een andere manier advies kunnen geven en zetten je op een wachtlijst om je te informeren voor wanneer je wel 12 jaar bent.

  • Na 35 jaar is het een grote uitdaging om nog Paralympisch topsporter te worden. Uitzonderingen zijn er altijd, dus je kunt je wel aanmelden. Als je op zoek bent naar een passende sport in jouw regio raden we je aan om eerst contact op te nemen met een lokale sportconsulent of buurtsportcoaches. Zie unieksporten.nl voor de contactpersoon in jouw regio.

  • Wanneer je het aanmeldformulier voor de Paralympische Talentdag hebt ingevuld, ontvang je direct een bevestiging van je pre-registratie. We bekijken vervolgens zorgvuldig jouw registratie en laten je via een mail weten of je aan de eerstvolgende Talentdag kunt deelnemen.

  • De Talentdag is een besloten evenement. Dat betekent dat alleen mensen welkom zijn die zijn uitgenodigd. Elke sporter mag 1 ouder/begeleider meenemen. Wil je een extra verzorgende meenemen, omdat jouw beperking dit nodig acht, dan mag dit ook. Graag dit tijdig doorgeven via paralympischtalent@nocnsf.nl.

  • Ja, neem zoveel mogelijk jouw eigen sporthulpmiddelen mee. Heb je geen eigen sportrolstoel of lukt het niet om deze zelf mee te nemen? Laat dit dan z.s.m. aan ons weten via paralympischtalent@nocnsf.nl. Dan denken wij mee voor een oplossing.

  • De Talentdag is een besloten evenement. Dat betekent dat alleen mensen welkom zijn die zijn uitgenodigd. Elke sporter mag 1 ouder/begeleider meenemen. Wil je een extra verzorgende meenemen, omdat jouw beperking dit nodig acht, dan mag dat ook. Geef dit op tijd aan via paralympischtalent@nocnsf.nl

  • Elke deelnemer krijgt vooraf een (globaal) persoonlijk programma op gestuurd per mail. De begintijd en eindtijd is niet voor iedereen hetzelfde. Wij maken de groepsindelingen afhankelijk van het aantal deelnemers. De eerste groep start vanaf 09.00 uur en de laatste groep is klaar om uiterlijk 17.00 uur.

  • Ja, je mag je ook pre-registreren als je al een keer eerder hebt deelgenomen. Mogelijk heb je interesse in andere sporten of zijn er andere redenen waardoor je nog een keer wilt deelnemen. We kunnen een tweede deelname niet garanderen en bepalen aan de hand van jouw pre-registratie of je nog een keer in aanmerking komt voor de TeamNL Paralympische Talentdag.

  • Ook als je een niet-Paralympische sport doet mag je je aanmelden. Houd er dan wel rekening mee dat er tijdens de Talentdag alleen Paralympische sporten worden aangeboden.