Sportdeelname

Sportmatch experience: Ontdek hoe je de sportdeelname bij jouw aanbieders verhoogt

26 februari 2024
Sportmatch experience: Ontdek hoe je de sportdeelname bij jouw aanbieders verhoogt

Heeft jouw bond of gemeente twijfels over de zichtbaarheid van het sportaanbod van jouw aanbieders? Vraag je je af of jouw aanbod echt aansluit bij de steeds veranderende behoeften van sporters? Of ervaar je uitdagingen bij het bereiken van mensen buiten je huidige ledenbestand? Meld je dan nu aan voor de Sportmatch Experience op 18 april, speciaal georganiseerd voor bonden en gemeenten.

Inhoud

Sportmatch is hét online platform van NOC*NSF en Infocaster waarmee sportaanbod en de vraag naar sport bij elkaar komen. Laat je onder leiding van dagvoorzitter Nouchka Fontijn, voormalige bokser met meerdere medailles op de Olympische Spelen, WK’s en EK’s, inspireren hoe je inspeelt op de veranderende vraag van sporters naar meer flexibiliteit.

Je gaat naar huis met een eigen campagneplan

Het belooft een interactieve dag te worden, waarbij je met een tastbaar plan huiswaarts keert over hoe je jouw doelgroep bereikt. NOC*NSF gidst je tijdens een boeiende workshop door drie stappen om tot een concreet campagneplan te komen. Eerst buigen de dataspecialisten van NOC*NSF zich samen met jou over je doelgroep en de bevindingen uit onderzoeken over hun sportbehoeften en motivaties. Daarna neemt programmamanager Sportaanbod bij NOC*NSF, Naomi Boer, samen met vertegenwoordigers van een bond en een gemeente, je mee om te ontdekken met welk aanbod je jouw doelgroep naar jouw sportclubs en sportaanbieders kunt trekken. Als je eenmaal bekend bent met de sportbehoeften en motieven van je doelgroep, en weet welk aanbod hen aanspreekt, werk je samen met de campagnespecialisten van Techonomy aan een campagneplan om deze doelgroep te bereiken.

Ervaar het platform

Tijdens de dag ervaar je het platform vanuit alle perspectieven: die van een bond, een gemeente, een club én een sporter. Zo krijg je de volledige ‘Sportmatch Experience’. Je gaat zelfs vooraf een activiteit boeken, die je tijdens de Sportmatch Experience kunt ondernemen. Van een toffe sportclinic, tot een diepgaande verkenning van de technologie achter het platform of een rondleiding over het trainingscentrum Papendal: er is voor ieder wat wils.

Voor wie is het evenement bedoeld?

  • Directeuren en managers breedtesport bij sportbonden, sportbedrijven of sportservices.
  • Sportbondmedewerkers die met flexibel/nieuw sportaanbod bezig zijn.
  • Beleidsadviseurs gemeenten.
  • Buurtsportcoaches die actief zijn met lokale sport- en beweegactiviteiten en interventies voor inwoners.

Locatie en datum

  • Papendal, het vooraanstaande Nationaal Trainingscentrum voor topsporters in Arnhem, Nederland (thuisbasis van NOC*NSF en het Nederlandse Olympische Team).
  • 18 april 09.00 – 15.00 uur.

Heb je vragen en/of opmerkingen over Sportmatch of over de Sportmatch Experience? Bekijk dan deze pagina over Sportmatch of neem contact op met Product Owner Pascal Schepers via pascal.schepers@nocnsf.nl.

Deel dit artikel op social media: