NOC*NSF Tokyo 2020 Sportbonden

TeamNL Tokyo Expo verbindt sport en business

9 juni 2021
TeamNL Tokyo Expo verbindt sport en business

Op maandag 7 juni vond de kick-off plaats van TeamNL Tokyo Expo, een (digitaal) platform dat sport en business verbindt. Doelstelling is dat sport, met TeamNL als vlaggenschip, kan helpen ons land en Nederlandse bedrijven in Japan internationaal onderscheidend neer te zetten. De expo loopt door tot en met de Paralympische Spelen, die op 5 september 2021 eindigen.

TeamNL Tokyo Expo is een zakelijk platform waarbij Papendal, NOC*NSF en het Ministerie van Buitenlandse Zaken de mogelijkheid bieden om (online) evenementen op maat te organiseren ten behoeve van en ter stimulering van internationaal ondernemen.

Nederlandse bedrijven, partners, sociale entrepreneurs en kennisinstellingen kunnen in een unieke setting met hun Japanse handelspartners online bijeenkomen. Tijdens de expo is er aandacht voor urgente vraagstukken binnen de thema’s Nexus voedsel-water- energie, hightech innovatie en vitaliteit.

Deel dit artikel op social media: