NOC*NSF Nationale Sportweek

Time-out in de Dug-out en de ode aan de sport

22 oktober 2020
Time-out in de Dug-out en de ode aan de sport

Sport doet iets met je! Zoveel, dat het soms moeilijk onder woorden te brengen is. Om ons daarbij te helpen, stelden we tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek samen met onze partner Nederlandse Loterij een team van woordkunstenaars samen.

Tien bekende artiesten reisden tijdens de Sportweek door heel Nederland om te ervaren wat sport met mensen doet. Zij werden vergezeld door echte ervaringsdeskundigen, namelijk de sporters van TeamNL! Aan het einde van de dag brachten ze in onze bijzondere Dug-out een ode aan de sport in de vorm van een lied, rap of gedicht.

De line-up van woordkunstenaars tijdens de Nationale Sportweek werd gevormd door: Sticks, Berget Lewis, Rob Dekay, Willeke Alberti, Brainpower, Sarita Lorena, Gerson Main, Pleun Bierbooms, Özcan Akyol en Ruben Annink.

Rapper Sticks kijkt na de Nationale Sportweek nog eens terug en vatte de rol die onze partner Nederlandse Loterij met haar investeringen in de sport speelt in een ode nog eens samen

Deel dit artikel op social media: