Sportdeelname Nationale Sportweek

NOC*NSF Nationale Sportweek gestart in Nieuwegein

18 september 2020
NOC*NSF Nationale Sportweek gestart in Nieuwegein

De eerste dag van de NOC*NSF Nationale Sportweek zit erop. In host city Nieuwegein trapte onder anderen ambassadeur Rico Verhoeven, singer-songwriter Gerson Main en oud-minister van Medische Zorg en Sport Bruno Bruins de week af, die in meer dan 150 gemeentes nog tot 29 september duurt.

"Er zijn tien miljoen mensen die elke week sporten, dus we hebben er nog zeven miljoen te winnen", stelde voorzitter Anneke van Zanen-Nieberg van NOC*NSF vast. "En hoe mooi is dat je die met een Nationale Sportweek kunt inspireren, dat je mensen laat zien hoe leuk het is om samen te sporten en te bewegen."

Check hieronder twee impressies van vandaag:

 

 

Deel dit artikel op social media: