NOC*NSF Partners Sportbonden

Nederlandse Loterij breidt partnership NOC*NSF uit

24 april 2020
Nederlandse Loterij breidt partnership NOCNSF uit

De samenwerking tussen NOC*NSF en Nederlandse Loterij is met een jaar verlengd. Daarbij is de financiële bijdrage van de grootste loterij-organisatie van ons land substantieel verhoogd. Deze verhoging maakt het mogelijk om 1 miljoen euro in het speciale Coronanoodfonds Sport te stoppen. De huidige overeenkomst loopt tot en met december 2020 en is vandaag verlengd tot eind 2021. NOC*NSF is juist in deze tijd zeer content met deze verlenging.

Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF: “We zijn erg blij met het verlengen van het partnership met Nederlandse Loterij met in ieder geval een jaar. Nu heel Nederland en ook de sport zo zwaar getroffen wordt door het virus en de gevolgen van de noodzakelijke maatregelen van het kabinet, is het erg fijn dat we partners hebben die solidair zijn en dat ook willen blijven. De verhoging maakt een extra donatie in ons Coronanoodfonds Sport mogelijk en is mede daarom al zeer welkom. Dit fonds draagt bij aan het opvangen van de schade die de sport op dit moment dagelijks oploopt.”

Het is erg fijn dat we partners hebben die solidair zijn en dat ook willen blijven
Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF

Niels Onkenhout, CEO Nederlandse Loterij: “Als jarenlange partner van de Nederlandse sport zijn wij er in goede en minder goede tijden. Naast onze jaarlijkse afdracht aan sportend Nederland, vinden wij het belangrijk om juist nu onze samenwerking met NOC*NSF in de vorm van steun aan TeamNL te verlengen én te versterken."

Deel dit artikel op social media: