Check jouw gemeente

Check jouw gemeente

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek!

In heel Nederland organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om jou op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Dordrecht en Lelystad hebben als host city’s dit jaar een uitgebreid programma, maar ook in de rest van het land zetten sportverenigingen de deuren open.

Ben jij nu al op zoek naar een activiteit bij jouw in de buurt, dan kun je meestal terecht bij de sportafdeling van de gemeente of bij het lokale sportbedrijf. Wij zorgen ervoor dat je het lokale aanbod van de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022 te zijner tijd kan terugvinden op deze pagina.

Schrijf je in als gemeente en doe mee!

Iedere gemeente kan meedoen aan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Meedoen en daarmee zichtbaarheid geven draagt bij aan een gezonde en vitale positionering van de gemeente.