NOC*NSF Partners

Aftellen naar de Spelen op duizenden schermen van Global

17 april 2024
Aftellen naar de Spelen op duizenden schermen van Global

Nederland kleurt oranje voor TeamNL

Op duizenden plaatsen in ons land tellen digitale klokken af tot de start van de Olympische Spelen in Parijs. Ze zijn het resultaat van de samenwerking tussen NOC*NSF en buiten-reclame-exploitant Global. Zo wordt letterlijk zichtbaar hoe Nederland oranje kleurt en voor de sporters van TeamNL de spanning opbouwt naar het grootste internationale sportevenement ter wereld.

Road to Paris

NOC*NSF zal vanaf vandaag gaan aftellen naar de Olympische Spelen op de meer dan 2700 schermen van Global in winkelcentra, supermarkten, tankstations en op de NS-stations. Deze campagne stelt NOC*NSF in staat een miljoenenpubliek te bereiken en de betrokkenheid bij de Olympische en Paralympische Spelen te vergroten.

"Door het bieden van zichtbaarheid via (Digital) Out-of-Home, ondersteunen we NOC*NSF en TeamNL om Nederland te betrekken bij de prestaties van onze sporthelden voor, tijdens en na de Spelen. Wij zullen samen met NOC*NSF Nederland oranje kleuren terwijl we aftellen naar de Spelen. Tijdens de Spelen zullen we de medaille-alert activeren en na de Spelen zullen we TeamNL een podium bieden om de kracht van sport te tonen aan het brede publiek", zegt Guy Grimmelt, Marketing & Sales Director Global Media & Entertainment.

Samen met NOC*NSF kleuren we Nederland oranje terwijl we aftellen naar de Spelen.
Guy Grimmelt, Global

Inspiratie 

CMO Baukje ter Huurne van NOC*NSF: “Dankzij de samenwerking met Global kunnen wij onze boegbeelden van TeamNL letterlijk en figuurlijk op heel veel plekken zichtbaar maken. We hopen hiermee Nederland en voornamelijk kinderen en jongeren aan te zetten om ook zelf in beweging te komen. Daarnaast is het natuurlijk ook heel mooi om de prestaties van TeamNL na de Spelen zo breed te kunnen delen en te laten zien hoe trots we zijn.”

Global en NOC*NSF hebben opnieuw hun samenwerking verlengd. Met het partnership draagt Global bij aan de ambitie van NOC*NSF om het sportiefste land ter wereld te worden. In de aanloop naar de Spelen zullen ze samen het land oranje kleuren en de spanning opbouwen. Na de spelen gaan ze door en bieden ze een podium aan TeamNL.

Deel dit artikel op social media: