NOC*NSF Sportbonden Sportverenigingen Coronavirus en sport

Overzicht financiële regelingen voor sportverenigingen

24 november 2020

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die sportverenigingen steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. We zetten deze regelingen op een rij en schetsen de stand van zaken per regeling.

Nu geopend

In voorbereiding

Supportdesk

Veel verenigingen weten de weg al te vinden naar de Supportdesk bij NOC*NSF of die bij hun eigen bond als ze met vragen zitten over de verschillende regelingen. Omdat die vragen soms erg specifiek zijn is het niet altijd eenvoudig deze te beantwoorden en zijn we vaak genoodzaakt verenigingen door te verwijzen naar de helpdesks van de verschillende uitvoeringsinstanties die hierboven genoemd zijn.

Deel dit artikel op social media: