Bonden Sportbonden

Week van de motoriek - Breed motorische ontwikkeling (BMO)

5 oktober 2020

Van 5 t/m 9 oktober is er een unieke themaweek om meer aandacht te vragen voor het nut en belang van Breed Motorische Ontwikkeling (BMO). Meer dan 15 aansprekende professionals behandelen dagelijks interessante wetenschappelijke achtergronden en veel praktische kansen en mogelijkheden. De Week van de motoriek is bij uitstek interessant voor de praktijkprofessionals, vanuit sportbonden, maar zeker ook voor onder anderen buurtsportcoaches.

Op maandag 5 oktober is gestart met een plenaire aftrap waarin het nut en de noodzaak van BMO centraal stond. In de dagen erna zijn er vijf deelsessies die veel inspiratie en handige tools bieden om direct met BMO aan de slag te gaan. Woensdag 7 oktober is de sessie over sportverenigingen en BMOwaarin er uitleg is van het BMO project van de sportbonden en we een aantal goede voorbeelden van verenigingen en een gemeente laten zien.

De Week van de motoriek is bij uitstek interessant voor de praktijkprofessionals, vanuit sportbonden, maar zeker ook voor buurtsportcoaches, vakleerkrachten, medewerkers kinderopvang, professionals uit de jeugdgezondheidszorg en beleidsmedewerkers bij gemeenten.

Meld je nu aan!
Je kunt je nu aanmelden door hier te klikken. De webinars zijn gratis toegankelijk. Lukt het niet om ‘live’ aanwezig te zijn bij één of meerdere webinars, meld je tóch aan, want iedereen die zich heeft aangemeld, ontvangt binnen 24 uur na het webinar een link om het webinar terug te kijken.

Deel dit artikel op social media: