al meer dan tien jaar

NOC*NSF Academie voor Sportkader zet zich al meer dan 10 jaar met succes in voor het opleiden van bestuurders, trainers, scheidsrechters, vertrouwenscontactpersonen en opleiders van sportkader. De Academie richt zich op alle doelgroepen die een rol hebben op de sportvereniging.

Kenmerkend voor de opleidingen is dat ze sportgeneriek zijn; opleidingen over onderwerpen die, ongeacht de sport, een belangrijke rol spelen bij elke club of vereniging. Opleidingen gaan bijvoorbeeld over een vereniging besturen met visie of het coachen van specifieke doelgroepen. De sportgenerieke scholingen zijn daarom geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in de sportwereld; van bestuurder tot scheidsrechter en van vrijwilliger tot coach.

opleidingen incompany

NOC*NSF Academie voor Sportkader biedt al haar opleidingen ook incompany aan. Voordeel hiervan is dat je alle trainers/coaches, bestuurders of arbiters kan opleiden binnen jouw vereniging of gemeente. Natuurlijk specifiek gericht op jullie behoefte. Omdat onze incompany-opleidingen bovendien een vast tarief hebben, zijn de kosten per persoon lager dan bij een individuele inschrijving.

waarom de NOC*NSF Academie voor Sportkader?

  • Voor en door de bonden opgericht.

  • Al meer dan tien jaar succesvol.

  • De kwaliteit van het sportkader bepaalt de kwaliteit van de sport die wordt aangeboden.

  • Meer dan 40 opleidingen en trainingen.

  • Alle opleidingen ook incompany beschikbaar.