Week van Goed Sportbestuur

Een goed sportbestuur maakt het mogelijk dat sporten leuk is! Daarom geven we in de eerste week van de lente extra aandacht aan de sportbestuurders. Met de kennis die we samen hebben en de ontwikkeling van de nieuwe Code Goed Sportbestuur geven we graag meer inzicht in hoe besturen in de sport leuker en gemakkelijker wordt. Dit feest organiseren we voor zowel bondsbestuurders, verenigingsbestuurders of andere geïnteresseerden die met de nieuwe code willen gaan werken.

Tijdens deze week kan er kennis gemaakt worden met de inhoud van de code en bijbehorende tools en mogelijkheden. Bestuurders van sportbonden en verenigingen, ondersteuners van verenigingen, gemeenten en lokale sportservice bureaus kunnen elkaar ontmoeten en nieuwe kennis opdoen om daarmee besturen in de sport nóg leuker/gemakkelijker te maken.

Op 21 maart 2020 organiseert NOC*NSF een startconferentie in Omnisport Apeldoorn in samenwerking met onder anderen KC Sport, Kuperus en Co, BMC Advies, CMS Advocaten, Muijzers Advies, Wagner, KNRB - gRoei, KNVB,  Supervisie Sportbestuur, Sport Professionals Network, Rabobank, Doping Autoriteit, Instituut voor Sport Rechtspraak, Academie voor Sportkader en Centrum Veilige Sport.

Met de Week van Goed Sportbestuur willen we er voor zorgen dat besturen in de sport vooral (weer) leuk is en nog lang kan blijven.

Aan deelname aan de sessies op 23 t/m 25 maart en het Filmfestival op 26 en 27 maart zijn kosten verbonden. Niet veel, maar net genoeg om het mogelijk te maken. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Prijzen:

  • Losse sessie: 24,20 per sessie
  • Dagpas ma, di, wo: 60,50 per dag (excl. Masterclass op di en wo)
  • Filmfestival, do, vr: 24,20 per dag
  • Passe partout: 121,00 voor toegang hele week.

Voor meer informatie neem contact op met anna.vanderduim@nocnsf.nl of huibert.brands@nocnsf.nl.

Dit alles, om ervoor te zorgen dat besturen in de sport een feestje is, of wordt en blijft!

Het gedetailleerde programma per dag is hieronder te vinden