Steeds vaker krijgt NOC*NSF aanvragen om sporters (maatschappelijk) in te zetten voor activiteiten van TeamNL, NOC*NSF, voor (commerciële) partners van NOC*NSF of voor NOC*NSF gerelateerde projecten.

Om een goede match te kunnen maken, willen wij meer te weten komen over alle leden van TeamNL. Dat begint voor ons bij het in kaart brengen van wie je bent, welke ervaring je al hebt op het vlak van (maatschappelijke) inzet en waar je affiniteit mee hebt. Daarom hebben we een digitaal invulformulier gemaakt. Daarmee leren we jou beter kennen en kunnen we jou gerichter benaderen voor aanvragen die bij jou passen.

Het formulier bestaat uit twee delen:

  • Deel 1: hiervan wordt een maatschappelijk portfolio (in PDF) gegenereerd dat we met jou delen. We benaderen jou vervolgens alleen voor activiteiten waarvan jij hebt aangegeven dat dit bij je past. We delen deze informatie dan ook alleen met aanvragende partijen die passen bij jou.
  • Deel 2: dit is achtergrondinformatie voor TeamNL topsport en wordt niet verder gedeeld. Deze informatie maakt het voor ons mogelijk jou te benaderen voor activiteiten die goed bij jou passen.


Met jouw NOC*NSF accountgegevens kun je het invulformulier openen. Zo zorgen we er mede voor dat jouw gegevens op de juiste manier opgeslagen worden.