Teamnl LPC Header

TeamNL Leaders in Performance Conference XL

Bij TeamNL draait alles om het streven om de beste te worden. Elke dag opnieuw. Om de beste te worden, moeten we excelleren, grenzen verleggen en het onmogelijke mogelijk maken. Innovaties, nieuwe inzichten en een interdisciplinaire aanpak zijn onmisbaar om ook morgen het verschil te kunnen maken in de topsport.

Daarom komen vooraanstaande experts op het gebied van voeding, medisch, prestatiegedrag, sport science, strength & conditioning en topsportcultuur samen op Papendal, home of TeamNL. Zij delen hun expertise en innovaties van wereldklasse met gasten uit de topsportwereld en daarbuiten.

Bekijk meer informatie

Een interdisciplinaire aanpak

Deze interdisciplinaire aanpak is niet alleen van grote waarde voor de topsport, maar biedt ook inzichten om de samenleving als geheel te versterken. Zo bouwen we bruggen, leren we van elkaar, versnellen we de aanpak van maatschappelijke problemen en slaan we de handen ineen richting de toekomst voor een sterker Nederland door de kracht van topsport.

Tijdens de conferentie richten we ons op het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar praktische toepassingen, bespreken we bewijs en controverses, ontkrachten we mythes en geven we bruikbare praktische richtlijnen.

Praktische informatie

Wat: TeamNL Leiders in Prestatie Conferentie XL

Wanneer: 4, 5 en 6 oktober 2023

Waar: Hotel Papendal, Arnhem, Nederland

Een bezoek aan onze conferentie is inclusief: inspirerende keynotes en sessies, gratis koffie, thee, water en snacks, lunch, netwerkmogelijkheden en gebruik van een werkruimte (op basis van beschikbaarheid).

Bekijk meer informatie, ons volledige programma en tickets