Sportbase geeft de beheerder inzicht in de data van sporters en sportaanbieders in de gemeente. Het helpt om sport- en beweegaanbieders vanuit de gemeente te ondersteunen en te komen tot een gefundeerd sportbeleid.

Illustraties Pag XTRA 02
  • Vooraf ingestelde KPI’s worden gekoppeld aan te vertonen data.

  • Vanuit de data ontstaat inzicht op bijvoorbeeld het gebruik van Clubbase door sportclubs, het actuele gebruik van Sport in [jouw gemeente], de verhouding boekingen/deelname, de tevredenheid over sportclubs en het aantal bezoekers.

Ook interesse in Sportmatch?

Benieuwd wat Sportmatch voor jouw gemeente of sportbond kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze Sportmatch specialisten.

Accountmanager & productowner

Sjoerd Reijnen

Een mensenmens, dat ben ik. Met een passie voor gadgets, technologie en (snelle) auto’s. Als partner haal ik veel voldoening en plezier uit het realiseren van gave projecten en het ontwikkelen op Sportmatch. Heel belangrijk voor mij is de manier waarop Infocaster samenwerkt, intern én extern. Zo kan ik mijn werk doen zoals ik dat het liefste doe: de connectie aangaan met mensen. "Gedreven, betrokken en betrouwbaar.” Deze mooie woorden van Rianne Croes over onze samenwerking beschrijven precíes welke indruk ik achter wil laten bij een klant. Ik word blij als deadlines worden gehaald, beloftes worden nagekomen, de klant verder wordt geholpen en we beiden met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. Een blije klant - hoe cliché ook - is écht waar ik voor ga!

  1. Stuur je een e-mail?
  2. Bel mij

Sjoerd Reijnen

Accountmanager

Neem contact op

Accountmanager

Pascal Schepers

Binnen het programma 'Sportpromotie en sportaanbod' op de afdeling sportparticipatie begeleid ik projecten en evenementen naar externe partners en dan met name sportbonden en gemeenten. Met veel plezier en passie vervul ik de rol:

-Adviseur: Gemeenten die host city zijn van de Nationale Sportweek te begeleiden voor een optimale lokale sportweek
- Productowner: Sportbonden en gemeenten te onboarden en adviseren in het gebruik van Sportmatch om meer inwoners of nieuwe sporters kennis te laten maken met het sportaanbod.

  1. Stuur je een e-mail?
  2. Bel mij

Pascal Schepers

Accountmanager

Neem contact op