Sport in [jouw gemeente] is er voor inwoners. Het is het verzamelpunt voor het sportaanbod binnen je gemeente of van je sportbond. Sport IN is een online platform waarbij inwoners geïnspireerd, geactiveerd en gematcht worden aan de sport, sportclub en/of sportactiviteit die het beste bij hun past. Met de Sportwijzer wordt aan de (potentiële) sporter advies gegeven welke sport beoefend kan worden.

Illustraties Pag7 V2

Sport in [jouw gemeente] bevat:

 • Een overzichtelijke lijst met activiteiten maakt het voor de (potentiële) sporter mogelijk het sportaanbod te vinden bij hem/haar in de buurt. Dit aanbod wordt aangemaakt door sportclubs en sportverenigingen en eventuele andere relevante sportorganisaties.

 • Zoek-, boek- en reviewmodule zodat via mobiel, tablet en desktop kan worden aangemeld voor sportaanbod (training, open les, of bijvoorbeeld schoolsportactiviteit). Er zijn drie boek-opties mogelijk:

  - een gratis activiteit;

  - een betaalde activiteit via iDeal, credit card, Apple Pay en PayPal;

  - een betaalde activiteit via credits.

 • Aanmelden via zoek- en boek module is inclusief:

  - De gehele mailflow voor de sporter, sportclub en trainer;

  - De annuleringsflow voor zowel sporter als sportclub;

  - De gehele betaalflow m.b.t. betalen, terugbetalen en uitbetaling aan de sportclub.

 • Koppeling tussen sportclubs, sportactiviteiten en de drie manieren van boeken. Hiermee is het mogelijk om verschillende offline acties op Sport IN te activeren en de bezoeker direct kennis te laten maken met het clubaanbod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportevenementen als de Koningsspelen, Nationale Sportweek en schoolvoetbaltoernooien.

 • Aan Sport IN kunnen een onbeperkt aantal contentpagina’s worden toegevoegd.

 • Bij betaalde activiteiten draagt de sportaanbieder geen commissie af.

Interesse?

Benieuwd wat Sportmatch voor jouw gemeente of sportbond kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze Sportmatch specialisten.

Pascal Schepers
Pascal.schepers@nocnsf.nl
06-22746882

Sjoerd Reijnen
sjoerd.reijnen@infocaster.net
06-31939829