Sport in [jouw gemeente] is er voor inwoners. Het is het verzamelpunt voor het sportaanbod binnen je gemeente of van je sportbond. Sport IN is een online platform waarbij inwoners geïnspireerd, geactiveerd en gematcht worden aan de sport, sportclub en/of sportactiviteit die het beste bij hun past. Met de Sportwijzer wordt aan de (potentiële) sporter advies gegeven welke sport beoefend kan worden.

Illustraties Pag7 V2

Sport in [jouw gemeente] bevat:

 • Een overzichtelijke lijst met activiteiten maakt het voor de (potentiële) sporter mogelijk het sportaanbod te vinden bij hem/haar in de buurt. Dit aanbod wordt aangemaakt door sportclubs en sportverenigingen en eventuele andere relevante sportorganisaties.

 • Zoek-, boek- en reviewmodule zodat via mobiel, tablet en desktop kan worden aangemeld voor sportaanbod (training, open les, of bijvoorbeeld schoolsportactiviteit). Er zijn drie boek-opties mogelijk:

  - een gratis activiteit;

  - een betaalde activiteit via iDeal, credit card, Apple Pay en PayPal;

  - een betaalde activiteit via credits.

 • Aanmelden via zoek- en boek module is inclusief:

  - De gehele mailflow voor de sporter, sportclub en trainer;

  - De annuleringsflow voor zowel sporter als sportclub;

  - De gehele betaalflow m.b.t. betalen, terugbetalen en uitbetaling aan de sportclub.

 • Koppeling tussen sportclubs, sportactiviteiten en de drie manieren van boeken. Hiermee is het mogelijk om verschillende offline acties op Sport IN te activeren en de bezoeker direct kennis te laten maken met het clubaanbod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportevenementen als de Koningsspelen, Nationale Sportweek en schoolvoetbaltoernooien.

 • Aan Sport IN kunnen een onbeperkt aantal contentpagina’s worden toegevoegd.

 • Bij betaalde activiteiten draagt de sportaanbieder geen commissie af.

Ook interesse in Sportmatch?

Benieuwd wat Sportmatch voor jouw gemeente of sportbond kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze Sportmatch specialisten.

Accountmanager & productowner

Sjoerd Reijnen

Een mensenmens, dat ben ik. Met een passie voor gadgets, technologie en (snelle) auto’s. Als partner haal ik veel voldoening en plezier uit het realiseren van gave projecten en het ontwikkelen op Sportmatch. Heel belangrijk voor mij is de manier waarop Infocaster samenwerkt, intern én extern. Zo kan ik mijn werk doen zoals ik dat het liefste doe: de connectie aangaan met mensen. "Gedreven, betrokken en betrouwbaar.” Deze mooie woorden van Rianne Croes over onze samenwerking beschrijven precíes welke indruk ik achter wil laten bij een klant. Ik word blij als deadlines worden gehaald, beloftes worden nagekomen, de klant verder wordt geholpen en we beiden met een goed gevoel terugkijken op onze samenwerking. Een blije klant - hoe cliché ook - is écht waar ik voor ga!

 1. Stuur je een e-mail?
 2. Bel mij

Sjoerd Reijnen

Accountmanager

Neem contact op

Accountmanager

Pascal Schepers

Binnen het programma 'Sportpromotie en sportaanbod' op de afdeling sportparticipatie begeleid ik projecten en evenementen naar externe partners en dan met name sportbonden en gemeenten. Met veel plezier en passie vervul ik de rol:

-Adviseur: Gemeenten die host city zijn van de Nationale Sportweek te begeleiden voor een optimale lokale sportweek
- Productowner: Sportbonden en gemeenten te onboarden en adviseren in het gebruik van Sportmatch om meer inwoners of nieuwe sporters kennis te laten maken met het sportaanbod.

 1. Stuur je een e-mail?
 2. Bel mij

Pascal Schepers

Accountmanager

Neem contact op